Van Dooren B.V is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in de levering van industriële gassen en propaan

 

Van Dooren GLL in parkstad is een volwaardig gasflesvulstation voor het vullen van uw gasflessen en dealer voor het ruilen van maatschappijflessen zoals Primagaz en Shell. 

Heeft u een van onze eigendomsflessen dan wordt uw gasfles direct gevuld terwijl u wacht. Is uw gasfles niet geheel leeg, geen probleem wij vullen ze zo bij. U betaalt enkel voor de gevulde hoeveelheid. Uiteraard kunt u ook een nieuwe gasflessen van 5 en 11 kg bij ons aanschaffen. 

Kom gerust langs om uw gasfles te vullen bij ons in Heerlen. Van Dooren GLL dé gasspecialist in Zuid Limburg Parkstad helpt u graag! 

 

NIEUW!! De lichtgewicht gasflessen zijn verkrijgbaar bij van Dooren - GLL B.V. 

 

   

 

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg): Hervulbare karweifles vervaardigd uit een hoge kwaliteit staal, roestvrijbestendig gemaakt aan de binnenkant en met epoxy gemoffeld aan de buitenkant – 3960 bevat een ingebouwde gaskraan met overdruk beveiliging en een slangaansluiting 3/8"L, zelfsluitende aansluiting voor de gaskraan en ophanghaak.

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) verkoopt ook de "DIN" fles. Dit is een koopfles, die u na aankoop 10 jaar lang kunt laten (bij)vullen bij van Dooren GLL. Geschikt voor toepassing in de tent, vouwwagen, caravan, boot of bij de BBQ. (2,5 kg / 5kg/10,5kg). 

 

 

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Primagaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, mobiele horeca, recreatie etc.

  

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Antargaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, horeca en recreatie.

 

 

Wij verkopen ook de Campingaz® gasfles. Deze zijn niet voor geld inwisselbaar. De lege cilinders kunnen worden omgeruild voor volle cilinders van hetzelfde type tegen de prijs van de gasvulling. Wij hebben verschillende soorten campingas flessen op voorraad.

 

 

 Veilig vervoer van gassen