Jubileumfeest Overzicht

Jubileumfeest Overzicht

Van Dooren bestaat 60 jaar en om dit samen met ons geweldige team en hun gezellige partners te vieren, organiseerden we vrijdagavond, 17 november, een onvergetelijk feest. Als u onze social media-accounts heeft gevolgd, weet u dat we i.v.m. deze feestelijke avond onze deuren eerder hadden gesloten dan gebruikelijk.

 

Om 17:00 uur kwamen al onze collega's en hun partners samen op locatie Van Dooren, waar we genoten van speeches van de familie van Dooren en waar de collega's gezamenlijk een cadeau aan de familie van Dooren hadden gegeven als blijk van waardering voor de voortdurende toewijding van de familie, wat heeft geleid tot de groei en ontwikkeling van ons bedrijf zoals we het vandaag kennen. Deze avond kreeg een extra bijzonder tintje omdat Jan van Dooren na een lange tijd weer persoonlijk aanwezig kon zijn op onze locatie. We genoten van drankjes en hapjes voordat we naar onze volgende locatie vertrokken.

featureImage

 

 

Om 18:00 uur werden we verrast door een feestelijke partybus die ons ophaalde. Tijdens de busrit hebben we genoten van muziek, gedanst en ons vermaakt onder het genot van een drankje. 

featureImage

 

 

Na een uur vol plezier in de partybus werden we afgezet in het bruisende centrum van Heerlen voor een zalig diner bij Restobar G1. Hier hebben we enkele uren genoten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap, voordat we doorgingen naar de laatste bestemming van de avond.

featureImage

 

 

De familie van Dooren had de hele avond als een verrassing gehouden, dus onze collega's en partners wisten niet wat hen te wachten stond. Café d'r Klinge was de laatste locatie van de avond, waar we een ruimte hadden om te genieten van muziek en drankjes in afwachting van de verrassing. Dit bleek niemand minder dan de magisch entertainer Brandon Smeets te zijn, met zijn verbazingwekkende goocheltrucs. We kunnen met zekerheid zeggen dat iedereen enorm heeft genoten van zijn diverse acts met touwen, kaarten, smartphones, Rubiks Kubussen, en meer.

featureImage

 

Al met al hebben we veel gelachen, gedanst, genoten en uitbundig ons 60-jarig jubileum gevierd. Achteraf kunnen we met trost zeggen dat het feest een groot succes was!

Gepubliceerd op: 20 november | Terug
Bel mij terug
  • {{error}}