Vakantie inluiden

Vakantie inluiden

Als familiebedrijf draait het bij Van Dooren niet alleen om het leveren van hoogwaardige flessen en andere gereedschappen, maar ook om het vormen van sterke banden binnen ons team. Onlangs hadden we een gezellige barbecue georganiseerd om de zomervakantie feestelijk in te luiden waar onze teamgenoten samenkwamen om te genieten van elkaars gezelschap en smakelijk eten.

Bij Van Dooren hechten we veel waarde aan het creëren van een warme en vertrouwde werkomgeving voor onze collega's, waarin we gezamenlijk werken aan het opbouwen van een positieve werkcultuur. Wij begrijpen hoe essentieel deze factoren zijn doordat we hun aanzienlijke bijdrage aan de ontwikkeling en voortzetting van ons bedrijf hebben waargenomen. Daarom zetten we ons in om deze positieve werkcultuur te stimuleren. Een van de manieren hoe we dat doen is door diverse activiteiten zoals deze barbecue te organiseren.

Nu de dag is verlopen kunnen we met zekerheid zeggen dat de barbecue een succes was. Het beeld dat deze dag opriep was er een van lachende gezichten en een ontspannen sfeer. Dit evenement heeft onze onderlinge verbondenheid en teamspirit versterkt, en is als gevolg zeker voor herhaling vatbaar. Hieronder kunt u meegenieten van de aangename sfeer die aanwezig was.

featureImage

Gepubliceerd op: 28 juli | Terug
Bel mij terug
  • {{error}}