ISO gecertificeerd

ISO gecertificeerd

Zoals u inmiddels weet, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. We zijn daarom enorm trots om aan te kondigen dat we zijn geslaagd voor de ISO-norm en daarmee opnieuw de ISO 9001-certificering hebben behaald! Deze prestatie weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan kwaliteitsbeheer, maar ook onze voortdurende inspanningen om onze processen te verbeteren en te innoveren.

De ISO 9001-certificering is een internationaal erkende standaard die bevestigt dat onze processen voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat we consistent hoogwaardige producten leveren en betrouwbare diensten bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Onze certificering geeft u de zekerheid dat u bij Van Dooren kunt winkelen met het volste vertrouwen, wetende dat u krijgt wat u verdient: het allerbeste. 

We bedanken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Van Dooren. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn met onze hoogwaardige producten en betrouwbare service. 

 

featureImage

 

Gepubliceerd op: 12 juni | Terug
Bel mij terug
{{error}}